Sluiten
...

Uptimed® lanceert nieuwe 10 Gigabit Server Netwerkadapters

Dordrecht, 09-2016 - Uptimed® kondigde deze maand de officiële release aan van de nieuwe lijn van betaalbare 10 Gigabit Server netwerkadapters.

Ga voor vertrouwd, onze server netwerkadapters bevatten de originele Intel® X520 / X540 chipset en zijn daarom 100% compatible met de originele Intel® drivers. Geschikt voor intensief 24/7 gebruik in werkstations en servers door passieve koeling en het gebruik van hoogwaardige componenten.

Er zijn meerdere varianten beschikbaar, de Uptimed 10G Server Dual Port Fiber SFP+, met dubbele SFP+ glasvezel poorten en de Uptimed 10G Server Dual Port Copper RJ45.

Onze netwerkkaarten zijn compatible met alle gangbare merken zoals DELL, HP & SuperMicro, er zijn drivers beschikbaar voor de meeste besturingssystemen, een Low Profile en Full Height bracket zijn inbegrepen en we bieden uiteraard 2 jaar volledige garantie.

Beschikbaarheid

De producten zijn vanaf nu op voorraad en beschikbaar via onze webshop. Voor meer details over het bestellen en andere Uptimed® producten zoals onze SFP+ Tranceivers of 10G Fiber Patchkabels kunt u terecht op www.uptimed.nl.

Over Uptimed®

Waarom blijft het gebruik van 10 Gigabit zo achter lopen? Dat vroegen we ons af.

1 Gigabit verbindingen zijn al sinds 2000 de standaard, destijds ruim voldoende, tegenwoordig al lang niet meer. Om een set snelle hardeschijven te verbinden konden we misschien nog toe met het bundelen van 4 x 1 Gigabit lijnen, maar met de opkomst van snelle Solid State Disks in het datacenter en op de desktop is zelfs dat niet meer toereikend.

Vanuit deze visie is Uptimed® ontstaan. Wij bieden een oplossing voor het probleem:
Betrouwbare en betaalbare 10 Gb infrastructuur.

Ook voor advies

Advies nodig over de juiste oplossing voor uw project? Klein of groot, we staan voor u klaar.
Of het nu gaat om een razendsnelle verbinding tussen 2 servers, of het inrichten van een multi-rack storage backbone, we denken graag mee!

Reseller worden?

Distributeur, groothandel of webshop? Als u interesse heeft om reseller te worden van Uptimed® producten neem dan contact op met onze accountmanager via resellers@uptimed.nl

Contactinformatie

Uptimed®

Hoevenseweg 12a
4845 PD Wagenberg
info@uptimed.nl

Accountmanager

Sander Leeuwesteijn
sander@uptimed.nl
0617126660