Sluiten
...

Uptimed® levert 's Werelds eerste stille 10 Gigabit switch

Dordrecht, 05-2017 - Uptimed® levert op basis van de bestaande Ubiquiti ES-16-XG 16-Poorts 10G switch een model met de Uptimed® Silent Kit.

De Ubiquiti ES-16-XG is standaard uitgevoerd met twee zeer kleine, hoogtoerige ventilatoren. Het geluidsniveau is hierdoor ± 36 dB. Dat is prima voor een afgesloten ruimte of rack, echter te luid voor gebruik op kantoor.

Speciaal hiervoor heeft Uptimed® de Silent Kit ontwikkelt, we leveren de switch met een aangepaste bovenplaat met twee stuks veel grotere, ultra-quiet ventilatoren. Het geluidsniveau daalt hierdoor naar ± 16 db, oftewel fluisterstil!

De grotere ventilatoren verplaatsen tevens meer dan 2x zoveel lucht waardoor de switch koeler draait en dat draagt weer bij aan een langere levensduur.

Beluister hier het verschil van voor/na de aanpassing
TIP: Zet ondertitels aan op YouTube zodat u mee kunt lezen wat u hoort!

De Ubiquiti ES-16-XG switch is met en zonder Uptimed® Silent Kit te bestellen in onze webshop.

Over Uptimed®

Waarom blijft het gebruik van 10 Gigabit zo achter lopen? Dat vroegen we ons af.

1 Gigabit verbindingen zijn al sinds 2000 de standaard, destijds ruim voldoende, tegenwoordig al lang niet meer. Om een set snelle hardeschijven te verbinden konden we misschien nog toe met het bundelen van 4 x 1 Gigabit lijnen, maar met de opkomst van snelle Solid State Disks in het datacenter en op de desktop is zelfs dat niet meer toereikend.

Vanuit deze visie is Uptimed® ontstaan. Wij bieden een oplossing voor het probleem:
Betrouwbare en betaalbare 10 Gb infrastructuur.

Ook voor advies

Advies nodig over de juiste oplossing voor uw project? Klein of groot, we staan voor u klaar.
Of het nu gaat om een razendsnelle verbinding tussen 2 servers, of het inrichten van een multi-rack storage backbone, we denken graag mee!

Reseller worden?

Distributeur, groothandel of webshop? Als u interesse heeft om reseller te worden van Uptimed® producten neem dan contact op met onze accountmanager via resellers@uptimed.nl

Contactinformatie

Uptimed®

Hoevenseweg 12a
4845 PD Wagenberg
info@uptimed.nl

Accountmanager

Sander Leeuwesteijn
sander@uptimed.nl
0617126660