Sluiten
...

Uptimed® - Een betaalbare 10 Gigabit netwerkkaart

Dordrecht, 01-2018 - Uptimed® lanceert zeer betaalbare 10G Workstation RJ45 netwerkadapter!

Eindelijk is het zover, 10 Gigabit wordt wederom een stuk betaalbaarder door deze Uptimed 10G Workstation RJ45 netwerkkaart met NBASE-T ondersteuning.

Sneller dan 1G zonder uw kantoor of gebouw opnieuw te bekabelen? Het kan met NBASE-T! Een netwerkstandaard waarbij het mogelijk wordt om snelheden tot 5G over tradiationele Cat 5e bekabeling te realiseren.

Bekijk hier de productpagina voor de volledige specificaties

Beschikbaarheid & Prijsinformatie

Nu op voorraad en direct te bestellen voor een tijdelijke introductieprijs. Voor meer details over het bestellen en andere Uptimed® producten zoals onze 10G Server NICS kunt u terecht op www.uptimed.nl.

Over Uptimed®

Waarom blijft het gebruik van 10 Gigabit zo achter lopen? Dat vroegen we ons af.

1 Gigabit verbindingen zijn al sinds 2000 de standaard, destijds ruim voldoende, tegenwoordig al lang niet meer. Om een set snelle hardeschijven te verbinden konden we misschien nog toe met het bundelen van 4 x 1 Gigabit lijnen, maar met de opkomst van snelle Solid State Disks in het datacenter en op de desktop is zelfs dat niet meer toereikend.

Vanuit deze visie is Uptimed® ontstaan. Wij bieden een oplossing voor het probleem:
Betrouwbare en betaalbare 10 Gb infrastructuur.

Ook voor advies

Advies nodig over de juiste oplossing voor uw project? Klein of groot, we staan voor u klaar.
Of het nu gaat om een razendsnelle verbinding tussen 2 servers, of het inrichten van een multi-rack storage backbone, we denken graag mee!

Reseller worden?

Distributeur, groothandel of webshop? Als u interesse heeft om reseller te worden van Uptimed® producten neem dan contact op met onze accountmanager via resellers@uptimed.nl

Contactinformatie

Uptimed®

Hoevenseweg 12a
4845 PD Wagenberg
info@uptimed.nl

Accountmanager

Sander Leeuwesteijn
sander@uptimed.nl
0617126660