Sluiten
...

Uptimed® introduceert 10G SFP+ DAC Kabels

Dordrecht, 09-2017 - Razendsnel op de korte afstand

Uptimed heeft ondanks de welbekende moeizame compatibiliteit van SFP+ toch een Direct-Attach kabel weten te ontwikkelen die compatible is met zeer veel apparatuur. (Meer dan 40 merken!)

Makkelijk te verwerken, standaard DAC kabels hebben vaak een diameter van 6 mm en zijn erg stug. Uptimed DAC kabels hebben een diameter van slechts 4 mm

Benieuwd naar het verschil tussen Fiber en DAC kabels? Bekijk onze vergelijkingstabel!

Beschikbaarheid & Prijsinformatie

De kabels zijn op voorraad en direct beschikbaar in lengtes van 1M, 2M & 3M. Voor meer details over het bestellen en andere Uptimed® producten kunt u terecht op www.uptimed.nl.

Over Uptimed®

Waarom blijft het gebruik van 10 Gigabit zo achter lopen? Dat vroegen we ons af.

1 Gigabit verbindingen zijn al sinds 2000 de standaard, destijds ruim voldoende, tegenwoordig al lang niet meer. Om een set snelle hardeschijven te verbinden konden we misschien nog toe met het bundelen van 4 x 1 Gigabit lijnen, maar met de opkomst van snelle Solid State Disks in het datacenter en op de desktop is zelfs dat niet meer toereikend.

Vanuit deze visie is Uptimed® ontstaan. Wij bieden een oplossing voor het probleem:
Betrouwbare en betaalbare 10 Gb infrastructuur.

Ook voor advies

Advies nodig over de juiste oplossing voor uw project? Klein of groot, we staan voor u klaar.
Of het nu gaat om een razendsnelle verbinding tussen 2 servers, of het inrichten van een multi-rack storage backbone, we denken graag mee!

Reseller worden?

Distributeur, groothandel of webshop? Als u interesse heeft om reseller te worden van Uptimed® producten neem dan contact op met onze accountmanager via resellers@uptimed.nl

Contactinformatie

Uptimed®

Hoevenseweg 12a
4845 PD Wagenberg
info@uptimed.nl

Accountmanager

Sander Leeuwesteijn
sander@uptimed.nl
0617126660